Kwaliteit

Kwaliteitskeurmerken

Het Spijkenisse Medisch Centrum hecht grote waarde aan de kwaliteit van de zorg en stelt alles in het werk om deze kwaliteit continu te verbeteren. Naast het houden van patiëntenenquêtes, laten wij ook diverse instanties onze processen beoordelen.

Onderstaand een overzicht van de kwaliteitskeurmerken van ons medisch centrum. Bekijk ook ons kwaliteitsvenster op de homepage!

 kwaliteitszegel dermatologie

 

 

 

Kwaliteit dermatologie

De dermatologen hebben het Kwaliteitszegel Dermatologie ontvangen. Het Kwaliteitszegel Dermatologie maakt duidelijk welke ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra goede kwaliteit van zorg bieden voor huidpatiënten. Kijk voor meer informatie over de criteria voor het kwaliteitszegel op de website van stichting Huidpatiënten Nederland.

 

Vaatkeurmerk

Het Spijkenisse Medisch Centrum voldoet aan de eisen die De Hart&Vaatgroep stelt voor zorg aan slagaders in benen, bekken, buik, aorta en hals. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hartenvaatgroep.nl .

 

Spataderkeurmerk Digitaal 2014

 

 

 

 

Spataderkeurmerk

Het Spijkenisse Medisch Centrum voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Spataderkeurmerk. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

 

Ziekenhuizen vergelijken

Op deze websites kunt u ziekenhuizen met elkaar vergelijken:
www.kiesbeter.nl/ziekenhuizen
www.ziekenhuizentransparant.nl