Informatiebijeenkomst borstkankerzorg

19.30 - 22.00 uur

Onlangs heeft het Spijkenisse Medisch Centrum haar borstkankerzorg uitgebreid met systeem- en chemotherapie. Met deze stap bieden wij volwaardige borstkankerzorg van het eerste onderzoek tot aan de behandeling en de laatste controle. Borstkankerpatiënten kunnen voor alle nodige zorg weer terecht in het Spijkenisse Medisch Centrum: alle zorg onder één dak, dichtbij huis.

Er zijn lezingen van chirurg-oncoloog Dr. R. den Toom van het Spijkenisse Medisch Centrum over borstkankerzorg in het Spijkenisse MC, radiotherapeut-oncoloog mw Drs M.H.A. Baaijens van het Erasmus Medisch Centrum locatie Daniël den Hoed over radiotherapie bij borstkanker en hyperbaar arts mw Drs I.L. den Heijer van het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde over hyperbare zuurstoftherapie na behandeling voor borstkanker.

Tevens is er een informatiemarkt waarbij tal van instellingen en organisaties aanwezig zijn: afdelingen Diëtiek en Radiologie van het Spijkenisse MC, Borstkankervereniging Nederland (BVN), Haarwerkstudio Petra van de Laar, Inloophuis De Boei locatie Spijkenisse, Instituut voor Hyperbare Geneeskunde (IvHG), Louisana Bodyfashion, Oldekamp Medisch Spijkenisse, ParaMedisch Centrum Hoogvliet (Herstel en Balans) en Praktijk voor Huidtherapie Mariska Janssen.

Deze informatiebijeenkomst is een unieke gelegenheid om informatie te ontvangen, uw vragen te stellen en ervaringen te delen met lotgenoten.

Locatie:
Personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum
Voor wie:
borstkankerpatiënten en hun naasten
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldformulier of via telefoonnummer (0181) 65 84 54 (di, woe, do)


Aanmelden