Disclaimer

Het Spijkenisse Medisch Centrum stelt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie onjuist, verouderd, of onvolledig zijn. Het Spijkenisse Medisch Centrum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de website.

Wel stelt het Spijkenisse Medisch Centrum het op prijs als u eventuele onjuistheden meldt via het contactformulier.

Deze site geeft geen medisch advies. Wanneer u gezondheidsklachten heeft raden wij u altijd aan contact op te nemen met uw huisarts of specialist. Dit geldt ook voor patiënten die onder behandeling zijn of reeds behandeld zijn in het Spijkenisse Medisch Centrum.
De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of de verpleegkundige aan de patiënt wordt verstrekt.

Het Spijkenisse Medisch Centrum verwijst naar websites van derden via links. Het Spijkenisse Medisch Centrum is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de privacybescherming of voor diensten die eventueel via deze websites worden aangeboden.

Het Spijkenisse Medisch Centrum bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van het Spijkenisse Medisch Centrum wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s, foto- en filmmateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van het Spijkenisse Medisch Centrum.