Zwangerschap

‘Ik voel me hier net een prinses’

Gedurende de zwangerschap biedt het Spijkenisse Medisch Centrum zorg aan moeder en kind. Annefleur Sjouw uit Simonshaven – inmiddels moeder van een prachtige dochter: “Ik voelde me hier net een prinses.”

Wanneer vrouwen tijdens de zwangerschap klachten krijgen, zoals verminderd teken van leven, hoge bloeddruk of zwangerschapsdiabetes, kunnen zij terecht bij het Spijkenisse Medisch Centrum. Een groot voordeel, vindt ook Annefleur. Toen zij dertig weken zwanger was, bleek haar baby onvoldoende te groeien en kreeg zij in het Spijkenisse Medisch Centrum drie keer per week een CTG-registratie.

‘Ik ben ontzettend blij dat dit gewoon hier op Voorne-Putten kan. Anders moest ik drie keer per week naar Rotterdam of Dirksland. Dat was niet te doen geweest.”

Annefleur schrok wel even toen zij hoorde dat ze een medische indicatie kreeg: “Dat is nooit leuk, maar het is me 100 procent meegevallen. Dat is echt te danken aan de zorg die ik hier heb gekregen. Ik voelde me hier net een prinses. Er was volop aandacht voor mij en mijn kindje.”

Benieuwd naar meer ervaringen? Lees ze hier.

< Terug