Aangescherpte coronamaatregelen

21 december 2021

Vanwege de ernstige zorgen over de verspreiding van de omikron variant van het coronavirus heeft de overheid een lockdown ingesteld. Ondanks dat het coronavirus ons nog steeds in zijn greep houdt, doen wij er alles aan om veilige zorg te leveren. In lijn met de geldende nieuwe maatregelen en voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers gelden daarom de volgende regels in ons ziekenhuis:

  • Kom alleen naar uw polikliniekbezoek. Begeleiding is niet toegestaan tenzij het echt noodzakelijk is.
  • Er geldt een maximum van één bezoeker per patiënt per dag. De bezoektijden in het ziekenhuis zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 – 20.00 uur.
  • Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in het hele ziekenhuis.
  • Bij corona gerelateerde klachten blijft u thuis en neemt contact op met uw specialist voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wij betreuren het dat deze maatregelen opnieuw ingevoerd moeten worden, maar wij doen er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan én goed voor onze patiënten, medewerkers en vrijwilligers te zorgen. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de basisregels blijft houden; handen wassen, afstand houden, zoveel mogelijk thuisblijven en testen bij klachten. Mogen wij daarom op uw medewerking rekenen?

< Terug