Bereikbaarheid en parkeren

Spijkenisse Medisch Centrum is goed bereikbaar per auto en ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Metro- en busstation Spijkenisse Centrum zijn op circa 150 meter afstand. Alles over bereikbaarheid, parkeren en parkeertarieven vindt u hieronder.

Adresgegevens

Spijkenisse Medisch Centrum
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse

Buitenpolikliniek Rozenburg
Blankenburg 6
3181 BC Rozenburg

Buitenpolikliniek Hoogvliet
Medisch Centrum de Oude Wal
Oude Wal 24L
3193 EN Hoogvliet

Plan uw route met de auto

Uw vertrekadres:
Uw bestemming:

 

Openbaar vervoer

Het bus- en metrostation bevindt zich op circa 150 meter afstand van het ziekenhuis. De halte van de metro is ‘Spijkenisse Centrum’. Onder het metrostation bevindt zich het bus-station van waaruit diverse regio- en stadslijnen vertrekken en aankomen. Op het tv-scherm bij de hoofdingang worden de vertrektijden van de bussen vermeld.

Voor meer informatie en tarieven over openbaar vervoer kunt u bellen met de informatielijn van Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland via telefoonnummer 0900 – 9292 (€ 0,70 p/min) of gebruik de routeplanner via www.9292ov.nl.

 

Parkeren

bereikbaarheid en parkerenBezoekers kunnen aan de voor-, zij- en achterkant van het ziekenhuis parkeren. Parkeren is alleen toegestaan in de vakken. Op het gehele terrein is betaald parkeren van toepassing. De tarieven vindt u op de borden bij de slagbomen, betaalautomaten en op onze website. Er staan betaalautomaten met PIN-mogelijkheid bij de hoofdingang aan de voorkant en op de parkeerplaats aan de zijkant van het ziekenhuis.

Ophalen en wegbrengen

U kunt voor de hoofdingang worden opgehaald of weggebracht. Het eerste kwartier na het uitnemen van een parkeerkaart bij de slagboom is parkeren namelijk gratis.

Parkeertarieven

Parkeren < 15 min.Gratis 
Parkeertarief€ 1 per 40 min of gedeelte daarvanMaximumbedrag per 24 uur € 8
Kortingskaart40% korting als wachttijd bij spreekuur > 1 uurVerkrijgbaar via medewerker polikliniek of functieafdeling
Korting 65+€ 1 korting ongeacht wachttijdVerkrijgbaar bij receptie
Kaart verloren€ 9Verkrijgbaar via automaat

U kunt contant of met PIN betalen bij drie automaten. Deze vindt u bij de hoofdingang en op het parkeerterrein aan de zijkant van het ziekenhuis. Na betaling van het parkeertarief heeft u 15 minuten de tijd om uit te rijden.

Zie ook het parkeerreglement.

Voor een routebeschrijving met routeplanner, zie de pagina Routebeschrijving.