Zorgaanbod

Veilige zorg van hoge kwaliteit aan onze patiënten bieden, dat is waar het in het Spijkenisse Medisch Centrum om draait.  Maar aan welke type zorg heeft u behoefte? Deze vraag houdt ons als medisch centrum continu bezig. Om antwoord te krijgen op deze vraag, luisteren we naar onze omgeving. Bij nieuwe ontwikkelingen werken we daarom nauw samen met onder andere uw huisarts, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties uit de regio, maar ook de gemeenten. Mede dankzij de nauwe samenwerking met de drie ziekenhuizen in de regio, leidt dit ertoe dat het zorgaanbod breder en specifieker wordt. In het Spijkenisse Medisch Centrum staat altijd een vakkundig team van specialisten klaar om u de zorg te verlenen die u nodig heeft.

Regionale samenwerking

Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan onderzoeken en behandelingen, waardoor u bij heel veel specialismen snel terecht kunt voor poliklinische en planbare zorg. Voor complexe zorg, zoals hartinfarcten of moeilijke operaties, werken we samen met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, het Ikazia Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. U ziet daar meest een vertrouwd gezicht, omdat veel van onze specialisten tevens werkzaam zijn in deze ziekenhuizen. Door deze unieke samenwerking van ziekenhuizen bent u bij elk gezondheidsprobleem altijd omringd door goede zorg.

Kaart Omringd door goede zorg v2

Buitenpoli’s op locatie Spijkenisse Medisch Centrum

Binnen het Spijkenisse Medisch Centrum worden de volgende specialismen aangeboden door een ander ziekenhuis uit de regio:

  • Revalidatiegeneeskunde door het Maassstad Ziekenhuis
  • Poliklinische kindergeneeskunde door Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
  • Reumatologie door het Maasstad Ziekenhuis

Van deze specialismen zijn medewerkers uit het Spijkenisse Medisch Centrum nu in dienst van de betreffende ziekenhuizen. Zo blijft u dezelfde behandelaars zien en kunt u nog gewoon dichtbij huis – in Spijkenisse – voor bovenstaande zorg terecht.