Prijslijst voor passanten

prijslijst

Iedereen die in Nederland woont of werkt is wettelijk verplicht om een basis zorgverzekering te hebben. Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter een verplicht eigen risico. In 2021 is dat € 385,-. Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, dan kan het zijn dat u een deel van de rekening zelf moet betalen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

De prijslijst is alleen van toepassing op uw behandeling(en) als uw zorgverzekeraar geen contract voor deze behandeling(en) heeft afgesloten met Spijkenisse Medisch Centrum. Het kan dan zijn dat uw zorgverzekeraar uw behandeling maar gedeeltelijk vergoedt. Wij adviseren u om altijd contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om zekerheid te krijgen over de vergoeding van uw behandeling.

Zorg zonder medische noodzaak (bijvoorbeeld cosmetische chirurgie) is altijd uitgesloten van een vergoeding uit de basisverzekering. Deze zorg betaalt u dus zelf. U kunt hiervoor bij het ziekenhuis een prijsopgave vragen.

Bekijk de passantenprijslijst 2022