Prijslijst voor passanten

prijslijst

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om een basis zorgverzekering te hebben. Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter een verplicht eigen risico, in 2019 is dat € 385,-. Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, dan kan het zijn dat u een deel van de rekening zelf moet betalen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

De prijslijst is alleen van toepassing op uw behandeling(en) als uw zorgverzekeraar met ons ziekenhuis geen contract voor deze behandeling(en) heeft afgesloten. Het kan dan zijn dat uw zorgverzekeraar uw behandeling maar gedeeltelijk vergoedt. Wij adviseren u om altijd contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om zekerheid te krijgen over de vergoeding van uw behandeling.

Zorg zonder medische noodzaak (bijvoorbeeld cosmetische chirurgie) is altijd uitgesloten van een vergoeding uit de basisverzekering. Deze zorg betaalt u dus zelf. U kunt hiervoor bij het ziekenhuis een prijsopgave vragen.

Bekijk de passantenprijslijst 2019 (vanaf 1 april 2019)