Route

De weg vinden in het ziekenhuis

Vanaf de entree van het ziekenhuisterrein vindt u borden naar de parkeerterreinen (P1 en P2). Verder staan op de borden aangegeven: hoofdingang, achteringang, spoedeisende hulp, huisartsenpost, rouwkamer en goederenafgifte.

Hulp nodig?

Kunt u uw bestemming niet vinden? Uiteraard zijn onze medewerkers en vrijwilligers graag bereid om u de weg te wijzen of even met u mee te lopen.

Receptie

Bij binnenkomst in de centrale hal én bij de achteringang vindt u de receptie. U kunt aan de receptionist(e) vragen op welke route u moet volgen om op de gewenste plaats te komen. Bij de receptie kunt u ook een handige plattegrond krijgen om beter de weg te vinden.

Verpleegafdelingen

De weg naar verpleegafdelingen is aangegeven met teksten en letters.

Poliklinieken

De route naar de poliklinieken is aangegeven met nummers. Op alle kruispunten in het gebouw vindt u overzichten met de namen van de poliklinieken en het bijbehorende nummer. U kunt zich thuis alvast voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek in het ziekenhuis. Een afspraak met het ziekenhuis brengt vaak spanning met zich mee en het is het prettig om van tevoren te weten waar u precies moet zijn. In de routebeschrijving staat aangegeven welke liften u gebruikt, op welke etage u uitstapt en welk nummer u volgt om bij de juiste polikliniek te komen. Om het makkelijk te maken kunt u de plattegrond thuis alvast uitprinten.

 1. Afsprakenbureau
 2. Bloedafname
 3. Cardiologie
 4. Chirurgie
 5. Dermatologie
 6. Diabetes
 7. Gipskamer
 8. Gynaecologie
 9. Inwendige geneeskunde
 10. Kaakchirurgie
 11. Kindergeneeskunde
 12. KNO
 13. Longziekten
 14. Neurologie
 15. Oogheelkunde
 16. Orthopedie
 17. Plastische chirurgie
 18. Radiologie
 19. Reumatologie
 20. Revalidatie
 21. Urologie