Terug naar overzicht

Ad-interim directie

Vanaf 24 juni jl. is de heer B. Kool, ad-interim directeur en de heer M. Remijn, ad-interim adjunct-directeur van het overgenomen Ruwaard van Putten Ziekenhuis.
Beiden zijn aangesteld door de drie overnemende ziekenhuizen Maasstad Ziekenhuis, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Ikazia Ziekenhuis. Zij zullen het zorgproces in Spijkenisse continueren en borgen. Daarnaast zullen zij de medewerkers van het ziekenhuis zo snel mogelijk duidelijkheid geven over hun dienstverband en de overgang naar het nieuwe zorgprofiel bewerkstelligen.

De heer B. Kool, ad-interim directeur

De heer B. Kool heeft een ruime bestuurlijke ervaring in de zorg. Hij is waarnemend directeur van het Havenziekenhuis in Rotterdam geweest en is daar tot op heden actief als Voorzitter Raad van Commissarissen. Daarnaast bekleedt hij nog een aantal functies als Voorzitter van de Raad van Toezicht bij een aantal zorginstellingen. 

De heer M. Remijn, ad-interim adjunct-directeur 

De heer Marcel Remijn is sinds 2006 manager Intensive Care, patiëntenlogistiek en Spoedeisende hulp in het Maasstad Ziekenhuis. Hij is reeds een jaar werkzaam in Spijkenisse. Sinds 1 juni 2012 valt namelijk zowel de medische als operationele zorg van de Intensive Care van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis onder de verantwoordelijkheid van de Intensive Care van het Maasstad Ziekenhuis.
De overnemende drie ziekenhuizen zijn ervan overtuigd dat de heer Bert Kool en de heer Marcel Remijn, door al deze kennis en ervaring een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe zorgprofiel in het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis.

Terug naar nieuwsoverzicht