Terug naar overzicht

Bezoek ons op de open dag op 21 maart 2015

Op zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen belangstellenden op nader kennismaken met hun ziekenhuis op Voorne-Putten: het Spijkenisse Medisch Centrum. De specialisten en medewerkers van het ziekenhuis tonen u op deze dag hoe de zorg in beweging is.

Tot de activiteiten behoren onder andere een rondleiding op de operatiekamer.  Maar u kunt ook een kijkje nemen op onze spoedpost en verpleegafdeling. De vakgroep Geriatrie laat bezoekers in een speciaal pak aan den lijve ervaren hoe een ouder lichaam ziet, hoort en beweegt, tegen welke problemen ouderen aanlopen en hoe zij kunnen worden geholpen.

Voor kinderen is onze poppendokter aanwezig die voor de knuffels van de kleintjes medisch advies op maat geeft. Ook kunnen zij een gipsarmpje kleuren.

Wat er allemaal gebeurt als zich in de regio een ramp voordoet, kan worden gezien in de rampentent die op het ziekenhuisterrein zal staan. Daar is eveneens een brandweerauto te bezichtigen. Vanuit het politiemuseum wordt een antieke surveillancewagen tentoongesteld. Kortom, zeker de moeite waard om op 21 maart a.s. ons ziekenhuis te bezoeken.

Het Spijkenisse Medisch Centrum is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid op het ziekenhuisterrein.

 

Terug naar nieuwsoverzicht