BeterDichtbij app

Veilig contact met uw polikliniek met de BeterDichtbij app

Spijkenisse Medisch Centrum gaat steeds digitaler werken. We kunnen zo makkelijker zorg op afstand leveren, zodat u niet altijd naar het ziekenhuis hoeft te komen. Met de BeterDichtbij app hebben wij veilig contact met u.

Wij nodigen u daarom uit om de BeterDichtbij app te gaan gebruiken. Als u de app download op uw mobiele telefoon en zich registreert, kunt u veilig berichten sturen naar uw polikliniek én ontvangen. Ook kunt u beeldbellen met uw arts of andere zorgverlener.

Lees meer over BeterDichtbij in de BeterDichtbij folder.

Extra informatie

Registreren
Om u te registreren bij BeterDichtbij volgt u de stappen in de video hieronder (let op: de video opent in een nieuw scherm). De stappen staan ook in de BeterDichtbij folder.

Beeldbellen
Via BeterDichtbij kunt u beeldbellen met uw zorgverlener. Uw polikliniek kan u uitnodigen voor een beeldbelafspraak. Bekijk de video hoe beeldbellen werkt (let op: de video opent in een nieuw scherm).

Vragen of hulp nodig?
Heeft u vragen over het installeren van de app en bent u nog in het ziekenhuis? Dan helpen onze medewerkers u graag verder. Of stap binnen bij de DigiDesk op dinsdag of donderdag tussen 10.00 – 15.00 uur. U kunt ook bellen met de DigiDesk tijdens deze openingstijden op 0181 65 85 82.

Heeft u andere vragen over het gebruik van de app? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij: 085 – 27 35 398 of service@beterdichtbij.nl.

BeterDichtbij app downloaden