Terug naar overzicht

CZ: “beste borstkankerzorg in Spijkenisse Medisch Centrum”

Zorgverzekeraar CZ heeft voor borstkankerzorg een contract gesloten met het Spijkenisse Medisch Centrum. Hiermee geeft de verzekeraar aan dat de beste borstkankerzorg in het Spijkenisse Medisch Centrum wordt geleverd: van diagnose tot aan behandeling en de nacontroles. Door alleen contracten te sluiten met ziekenhuizen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de verzekeraar, kunnen verzekerden rekenen op de beste zorg.
Alle zorg onder één dak
In Nederland krijgen per jaar 13.000 vrouwen borstkanker. De zorg voor borstkanker wordt steeds specifieker en daardoor ingewikkelder. Een behandeling op maat is daarom belangrijk. Borstkankerzorg gaat over alle stappen die bij een behandeling (kunnen) horen: diagnose, operatie en chemotherapie tot de nabehandeling. Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt deze complete zorg onder één dak.
Kwaliteitseisen
Het Spijkenisse Medisch Centrum voldoet aan de kwaliteitseisen doordat het veel waarde hecht aan kwalitatief hoogwaardige zorg, maar ook aan een prettige bejegening, persoonlijke zorg en de juiste service aan haar patiënten en hun naasten. Met onder andere mammacareverpleegkundigen in huis, biedt het medisch centrum bijvoorbeeld een steun en toeverlaat tijdens de behandelperiode.Verder zijn diverse specialisten vanuit hun eigen kennis en expertise bij de behandeling betrokken, waarbij zij komen tot de beste behandeling voor de individuele patiënt. Het Spijkenisse Medisch Centrum vindt het tevens erg belangrijk om patiënten met borstkanker snel te behandelen. Na verwijzing van de huisarts of specialist, kunnen patiënten daarom al binnen enkele dagen op de mammapolikliniek terecht.

Terug naar nieuwsoverzicht