Terug naar overzicht

Dag van de zorg

“Hoewel ons dagelijks leven volledig veranderd is, veranderen sommige dingen niet; 12 mei, de dag van de zorg. Dit jaar willen wij jou meer dan ooit bedanken voor je inzet van nu en in het afgelopen jaar.

Op het moment is het werkzame leven voor iedereen anders. Waar de ene collega op de eigen afdeling werkt, is de andere ingezet op een andere afdeling of zelfs in een ander ziekenhuis. En waar de een op het werk te vinden is, werkt de ander al weken vanuit huis of mag niet werken. Het vergt veel flexibiliteit van jou en van je achterwacht.

De crisis brengt ook mooie dingen. Er is enorme saamhorigheid en er zijn nieuwe verbindingen gelegd tussen collega’s, afdelingen en locaties. We hopen iedereen binnenkort weer op zijn of haar eigen werkplek te zien. We hopen dat de ontstane verbindingen en de saamhorigheid blijven bestaan als de dagelijkse zorg als vanouds weer door kan gaan. Met dit cadeau kun je deze bijzondere tijd van je afschrijven of er juist over schrijven. Gebruik het om mooie herinneringen in te bewaren, maar geniet er vooral van. Nogmaals onze grote dank en hou vol.”

Al onze medewerkers ontvingen deze woorden van waardering en bemoediging van bestuurder Paul van der Velden thuisgestuurd, samen met een uitwisbaar notitieboekje als duurzaam presentje.

Terug naar nieuwsoverzicht