Informatiebijeenkomsten

Spijkenisse Medisch Centrum organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten. Hieronder leest u welke informatiebijeenkomsten op dit moment gepland zijn. Voor sommige informatiebijeenkomsten moet u zich vooraf aanmelden voordat u kunt deelnemen. Bij andere informatiebijeenkomsten kunt u zonder afspraak binnen lopen. Per informatiebijeenkomst staat vermeld wanneer en waar de bijeenkomst is en of vooraf aanmelden gewenst is.

Informatieavond Heup-, knie- en enkel-/voetklachten

Datum en tijd
donderdag 12 maart 2020 van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie
Personeelsrestaurant Spijkensse Medisch Centrum

Informatie
Heeft u last van heup-, knie- of voetklachten? Kom dan naar de informatieavond. Orthopeden H.I.H. Lampe, E.M. Nelissen en F. Groen vertellen u welke mogelijke behandelingen er zijn.

Voor wie?
Iedereen die last heeft van heup-, knie en/of enkel-/voetklachten.

Let op:
Deelname is gratis. We hebben beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden is verplicht via het aanmeldingsformulier.


Voorbereidingsspreekuur voor kinderen

Tijdinformatiebijeenkomst
Op afspraak

Locatie
Kinderdagbehandeling

Informatie
Het voorbereidingsspreekuur is een individuele voorbereiding voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Dit spreekuur wordt verzorgd door de pedagogisch medewerker van de Kinderdagbehandeling. Het voorbereidingsspreekuur duurt 20-30 minuten, afhankelijk van de leeftijd van het kind.  Voor kinderen jonger dan 4 jaar is een voorbereidingskoffer te leen met daarin verschillende materialen om het kind spelenderwijs in zijn eigen vertrouwde omgeving voor te bereiden. Lees meer in de folder ‘het voorbereidingsspreekuur’.