Informatiebijeenkomsten

Spijkenisse Medisch Centrum organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten. Hieronder leest u welke informatiebijeenkomsten op dit moment gepland zijn. Voor sommige informatiebijeenkomsten moet u zich vooraf aanmelden voordat u kunt deelnemen. Bij andere informatiebijeenkomsten kunt u zonder afspraak binnen lopen. Per informatiebijeenkomst staat vermeld wanneer en waar de bijeenkomst is en of vooraf aanmelden gewenst is.

 

Informatieavond Heup-, knie- en rugklachten

Datum en tijd
13 september van 19.30 – 21.30 uur

Locatie
Personeelsrestaurant Spijkensse Medisch Centrum

Informatie
Heeft u last van heup-, knie- of rugklachten? Kom dan naar de informatieavond. Orthopeden H.I.H. Lampe, E.M. Nelissen en W.M. Bakker vertellen u welke mogelijke behandelingen er zijn.

De informatiebijeenkomst is vol. U kunt zich niet meer aanmelden. Hou onze website in de gaten voor de volgende informatiebijeenkomst.

Voorbereidingsspreekuur voor kinderen

Tijdinformatiebijeenkomst
Op afspraak

Locatie
Kinderdagbehandeling

Informatie
Het voorbereidingsspreekuur is een individuele voorbereiding voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Dit spreekuur wordt verzorgd door de pedagogisch medewerker van de Kinderdagbehandeling. Het voorbereidingsspreekuur duurt 20-30 minuten, afhankelijk van de leeftijd van het kind.  Voor kinderen jonger dan 4 jaar is een voorbereidingskoffer te leen met daarin verschillende materialen om het kind spelenderwijs in zijn eigen vertrouwde omgeving voor te bereiden. Lees meer in de folder ‘het voorbereidingsspreekuur’.


 

Inloop BorstkankerVereniging Nederland

Data
18 mei, 15 juni, 20 juli, 17 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december

Tijd
10.00 – 16.00 uur
Let op!
Op 19 oktober is de inloop verlengd in verband met de borstkankermaand. U kunt terecht van 10.00 – 20.00 uur.

Locatie
Centrale hal

Informatie
BorstkankerVereniging Nederland is aanwezig om informatie te geven over borstkanker. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over borstkanker of voor een gesprek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.  


 

Psoriasis Vereniging Nederland

Data
16 mei en 10 oktober

Tijd
13.00 – 15.00 uur

Locatie
Centrale hal

Informatie
De Psoriasis Vereniging Nederland is aanwezig om informatie te geven over de huidaandoening psoriasis. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over deze huidaandoening of voor een gesprek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.