Terug naar overzicht

Magazine ‘ZorgJournaal’ van Spijkenisse MC binnenkort op de deurmat

De eerste week van juni valt het ZorgJournaal op de mat in de Nissewaard en omliggende gemeenten. Met een oplage van ruim 40.000 exemplaren wordt de regio via een magazine geïnformeerd over het Spijkenisse Medisch Centrum. Een bomvol magazine met daarin onder andere interviews met specialisten en interessante informatie over het brede zorgpakket van ons ziekenhuis.

Wat leest u in het ZorgJournaal?
Spijkenisse Medisch Centrum is bedoeld voor basiszorg en werkt daarom op veel vlakken samen met het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Zo werken veel van onze artsen in alle drie de ziekenhuizen en verzorgen zij spreekuren en ingrepen op de operatiekamer in Spijkenisse. Voor onze patiënten is dat fijn, want dat betekent dat het merendeel van de zorg die zij nodig hebben veilig, vertrouwd én dichtbij is. Wanneer de diagnostiek of een behandeling complexer wordt, schakelen we snel en efficiënt met de twee partnerziekenhuizen. Lees uitgebreid over onze samenwerkingen in het magazine!

Verder vertellen we meer over de nieuwe zorgconcepten waar in de nabije omgeving veel behoefte aan is. Het Buurtzorgpension en de Spoedpoli zijn daar mooie voorbeelden van. Daarnaast ontwikkelen we expertisecentra voor onder meer slaapstoornissen, bekkenbodemproblemen en niersteenbehandelingen. Onze ambities zijn hoog. We willen nóg betere zorg bieden en de samenwerking tussen ons en onze partnerziekenhuizen optimaliseren.

Nieuwsgierig geworden? Lees via onderstaande link ons magazine alvast digitaal.

Bekijk het magazine

Terug naar nieuwsoverzicht