Terug naar overzicht

Martin Verveer nieuwe bestuurder

Martin Verveer
Martin Verveer

Martin Verveer (54) treedt op 15 januari 2014 aan als bestuurder van het Spijkenisse Medisch Centrum. Hij volgt hiermee Bert Kool op die samen met Marcel Remijn verantwoordelijk was voor de oprichting van het medisch centrum. Het Spijkenisse Medisch Centrum opende in juni 2013 zijn deuren in het verzorgingsgebied Voorne-Putten en Rozenburg.
Het Spijkenisse Medisch Centrum kiest met Verveer voor een bestuurder met bouwende  en verbindende kwaliteiten. Samen met belanghebbenden zoals patiënten, bewoners, verwijzers, medisch specialisten en medewerkers wil Verveer het Spijkenisse Medisch Centrum een prominente plaats geven in Voorne-Putten en Rozenburg. Zijn kennis van het verzorgings- gebied – in de jaren negentig werkte hij als coördinerend hoofd in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis – is hem bij deze ambitie uitstekend van dienst.
Momenteel werkt Verveer bij de Sint Franciscus/Vlietland Groep, waar hij onder meer jarenlang verantwoordelijk was voor alle zorgafdelingen. De nieuwe bestuurder wordt intensief ingewerkt door Marcel Remijn, die als adjunct-directeur tot 1 april 2014 aan de bouw van het Spijkenisse Medisch Centrum werkt.
Het Spijkenisse Medisch Centrum is een nieuw zorgcentrum dat medische onderzoeken, controles en operaties verricht bij talrijke gezondheids-problemen. Het centrum is in juni 2013 opgericht en werkt vanuit Spijkenisse en Rozenburg. In 2014 opent het ook een nieuwe locatie in Hoogvliet.
Door een unieke regionale samenwerking met drie nabijgelegen ziekenhuizen zijn inwoners van Voorne-Putten en Rozenburg met het Spijkenisse Medisch Centrum ook bij zeer complexe zorg omringd door goede zorg. In deze samenwerking bundelen het Spijkenisse Medisch Centrum, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en het Ikazia Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam hun krachten in de regio.

Terug naar nieuwsoverzicht