Routebeschrijving en parkeren

Openbaar vervoer

Het bus– en metrostation ligt op zo’n 150 meter afstand van het ziekenhuis. De halte van de metro is Spijkenisse centrum. Onder het metrostation is het busstation van waaruit diverse buslijnen vertrekken en aankomen. Op het tv-scherm bij de hoofdingang worden de vertrektijden van de bussen vermeld.

Neem voor meer informatie contact op met:

Plan uw route met de auto

Uw vertrekadres:
Uw bestemming:

 

Parkeren

Bezoekers kunnen aan de voor-, zij- en achterkant van het ziekenhuis parkeren. Parkeren is alleen toegestaan in de vakken. Op het gehele terrein is betaald parkeren van toepassing. De tarieven vindt u op de borden bij de slagbomen, betaalautomaten en in onderstaand overzicht. 

bereikbaarheid en parkerenOphalen en wegbrengen

U kunt voor de hoofdingang worden opgehaald of weggebracht. Het eerste kwartier na het uitnemen van een parkeerkaart bij de slagboom is parkeren namelijk gratis.

Parkeren voor mindervaliden

Bij de hoofdingang zijn zes parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Bij de achteringang vindt u twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. 

Parkeertarieven

Parkeren < 15 min.

Gratis

 

Parkeertarief

€ 1 per 40 min 

Maximumbedrag € 8

Kortingskaart

40% korting als wachttijd bij spreekuur > 1 uur

Verkrijgbaar via medewerker polikliniek of functieafdeling

Korting 65+

€ 1 korting ongeacht wachttijd

Verkrijgbaar bij receptie

Kaart verloren

€ 9

Verkrijgbaar via automaat

U kunt contant of met PIN betalen bij drie automaten. Deze vindt u bij de hoofdingang en op het parkeerterrein aan de zijkant van het ziekenhuis. Zie ook het parkeerreglement.