Terug naar overzicht

Spijkenisse Medisch Centrum zet medewerkers in het zonnetje

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, stond het Spijkenisse Medisch Centrum geheel in het teken van ontspanning, plezier en waardering voor elkaar. Gedurende deze feestelijke dag kregen heel veel verpleegkundigen en andere handen aan het bed én op de poli een verkwikkende massage door professionele masseurs. In een aparte ruimte kon het personeel terecht voor diverse activiteiten, zoals een race tegen een collega in een race simulator en ontspanning in speciale massagestoelen. De patiënten werden niet vergeten, deze ontvingen met veel plezier een rode roos.

Roos voor patiënt

 

Het personeel in de watten leggen, daar draaide het om. Door deel te nemen aan een quiz kon het personeel kans maken op een mooie prijs: een dagje Efteling met het hele gezin. De drie prijswinnaars zijn einde van de dag bekend gemaakt tijdens een personeelsbijeenkomst, deze was ter afsluiting van de ontspannende dag.

 Medewerker SMC massagestoel

Trots op elkaar

Bestuurder Martin Verveer heeft tijdens de bijeenkomst met trots stil gestaan bij de werkzaamheden van het personeel. Volgens hem mogen alle medewerkers trots zijn op elkaar. De beschikbare complimentenkaartjes zullen een handje helpen deze waardering makkelijker uit te kunnen spreken. Zijn ervaringen tijdens het meelopen op de dagbehandeling die ochtend waren zeer positief. “We doen heel veel erg goed. De patiënttevredenheid is niet voor niets continu erg hoog.”

 

Overweldigend succes

Door een overweldigend succes, zijn niet alle aanwezige personeelsleden aan bod gekomen voor een massage. Het Spijkenisse Medisch Centrum organiseert daarom nog extra sessies de komende periode.

Medewerkers SMC massagestoel
Medewerkers op de massagestoel
Bestuurder Martin Verveer loopt mee op dagbehandeling
Bestuurder Martin Verveer tijdens het meelopen op de Dagbehandeling

 

Terug naar nieuwsoverzicht