Terug naar overzicht

Vaatkeurmerk voor Spijkenisse Medisch Centrum

Vaatchirurg René Bleker
Vaatchirurg René Bleker

Het Spijkenisse Medisch Centrum heeft het Vaatkeurmerk 2013 verworven. Daarmee weten bewoners van Voorne-Putten, Rozenburg en Hoogvliet dat zij voor aandoeningen aan hun vaten uitstekend in hun eigen regio terechtkunnen. 
Er zijn in Nederland ruim één miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Met het Vaatkeurmerk kunnen zij achterhalen welke ziekenhuizen voldoen aan de eisen die De Hart&Vaatgroep stelt voor zorg aan slagaders in benen, bekken, buik, aorta en hals. Het Spijkenisse Medisch Centrum voldoet aan deze eisen.
Vaatchirurg René Bleker is trots op deze belangrijke erkenning. “Met het Vaatkeurmerk weten bewoners van Voorne-Putten, Rozenburg en Hoogvliet dat zij gegarandeerd zijn van uitstekende vaatzorg bij hen in de buurt. Dat is belangrijk, omdat met name veel oudere bewoners met hart- en vaatproblemen te maken krijgen. Zij hoeven dan niet ver te reizen.”
Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt onderzoek, behandelingen, controles en voorlichting bij hart- en vaatproblemen. Voor operaties werkt het medisch centrum samen met het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, waar vaatchirurg Bleker ook opereert. “Deze samenwerking met het Maasstad Ziekenhuis is een voorbeeld van hoe ziekenhuizen kunnen samenwerken. Onze krachtenbundeling komt patiënten direct ten goede.”
Spijkenisse Medisch Centrum is in juni 2013 van start gegaan en biedt zorg bij talrijke gezondheidsproblemen. Bewoners van Voorne-Putten, Rozenburg en Hoogvliet kunnen terecht bij de locaties in Spijkenisse en Rozenburg en in 2014 ook in Hoogvliet.
 

Terug naar nieuwsoverzicht