Terug naar overzicht

Vrijdag 16 oktober is vernieuwde afdeling Kortverblijf en dagbehandeling geopend

In Spijkenisse Medisch Centrum is vrijdag de vernieuwde afdeling Kortverblijf en dagbehandeling geopend. Bestuurder Paul van der Velden van het ziekenhuis verrichtte de openingshandeling en burgemeester Foort van Oosten en wethouder Wouter Struijck waren daar op afstand bij via Zoom.

Vanwege corona zijn er naast de burgemeester en wethouder geen mensen voor de opening uitgenodigd. En omdat het aantal besmettingen de laatste dagen verder is toegenomen, is vandaag besloten om de burgemeester en wethouder via videobellen de openingsceremonie op afstand te laten bijwonen. Paul van der Velden, bestuurder Spijkenisse Medisch Centrum vertelt: “We doen er alles aan om het ziekenhuis veilig te houden voor onze medewerkers, patiënten en bezoekers en de zorg te blijven leveren aan een ieder die dat nodig heeft. Daarom hebben we ervoor gekozen om er een virtuele opening van te maken. Zo kunnen de burgemeester en wethouder er toch bijzijn en laten we de buitenwereld weten dat de afdeling Kortverblijf en dagbehandeling is vernieuwd”.

Op de afdeling Kortverblijf en dagbehandeling kunnen jong en oud terecht voor electieve medisch specialistische basiszorg (diagnostiek, behandeling en planbare operatieve ingrepen). Van maandag tot en met vrijdag en 24 uur per dag. En als het nodig is, worden patiënten voor korte duur opgenomen.

Terug naar nieuwsoverzicht