Terug naar overzicht

Zorg Spijkenisse Medisch Centrum nu ook door Achmea vergoed

Het Spijkenisse Medisch Centrum heeft een akkoord bereikt met zorgverzekeraar Achmea over de vergoeding van zorg voor hun patiënten. Met trots kan het Spijkenisse Medisch Centrum melden dat, naast CZ, nu ook bij Achmea succesvol afgesloten DOT zorgproducten in 2013 en 2014 gefactureerd kunnen worden. Achmea en CZ zijn de twee grootste zorgverzekeraars door wie de behandelingen in het medisch centrum vergoed worden. 
Het Spijkenisse Medisch Centrum is zeer verheugd met deze overeenstemming. In korte tijd is er een mooi akkoord bereikt, waarbij de omzet voor dit jaar en het komende jaar wordt gegarandeerd.

Afspraken ziekenhuizen en zorgverzekeraars

Ziekenhuizen en zorgverzekeraars kunnen sinds 2012 onderhandelen over de prijs en het aantal behandelingen dat een ziekenhuis uitvoert. Hierbij spelen eisen aan de kwaliteit van de zorg een rol. Met dit akkoord geeft nu ook Achmea aan dat zij vertrouwen heeft in de kwaliteit van zorg dat door het Spijkenisse Medisch Centrum geleverd wordt. Onderhandelingen met zorgverzekeraars VGZ, Menzis en Mutlizorg/ DSW vinden nog plaats.

Terug naar nieuwsoverzicht