Terug naar overzicht

Informatiebijeenkomst heup-, knie- en enkel-/voetklachten gaat NIET door!

Op donderdag 12 maart a.s. organiseert Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en voetklachten. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopeed voor nader onderzoek. Een orthopeed houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

Orthopedisch chirurgen H.I.H. Lampe, E.M. Nelissen en F. Groen van Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup, knie en voet. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling?

Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Meldt u gratis aan
Wilt u erbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via de website van Spijkenisse Medisch Centrum www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten. Hier vindt u ook verdere informatie over deze avond.

De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Terug naar nieuwsoverzicht