Terug naar overzicht

Informatiebijeenkomst heup-, knie- en voetklachten

Op dinsdag 24 april a.s. organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en voetklachten. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopedisch chirurg voor nader onderzoek. Een orthopedisch chirurg houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegings-apparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

Orthopeden H.I.H. Lampe en E.M. Nelissen van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup en de knie. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling?

Orthopeed J. van de Breevaart Bravenboer is gespecialiseerd in voetklachten. Hij vertelt u meer over de behandelmogelijkheden van onder andere een verzwikte of verstuikte enkel, een vergroeiing van de grote teen en een pijnlijke voorvoet. Daarnaast informeert hij u over de betekenis van artrose in de voet.

Ook de fysiotherapeuten van het Spijkenisse Medisch Centrum vertellen wat zij in deze orthopedische behandeltrajecten voor u kunnen betekenen.

Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Meldt u gratis aan
Wilt u erbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via de website van Spijkenisse Medisch Centrum www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten. Hier vindt u ook verdere informatie over deze avond.

De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Terug naar nieuwsoverzicht