Patiëntenpanel

Denk met ons mee

Wilt u met ons meedenken over ons ziekenhuis en onze zorg? Wordt dan lid van ons patiëntenpanel.

Een aantal keer per jaar ontvangt u van ons een vragenlijst over een actueel onderwerp. Dat kan zijn de bewegwijzering in ons ziekenhuis, de bereikbaarheid van ons ziekenhuis of de duidelijkheid van onze patiënteninformatie. De resultaten van de onderzoeken neemt de cliëntenraad mee in hun advies aan het bestuur van ons ziekenhuis. Zo kunt u meedenken over de zorg in ons ziekenhuis.

Bij elk onderzoek kiest u zelf of u mee wilt doen of een keer overslaat. Misschien is het onderwerp niet op u van toepassing. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten. De uitkomsten krijgt u na afloop van het onderzoek per e-mail toegestuurd en kunt u ook terugvinden op deze pagina.

Hier vindt u alle resultaten de onderzoeken die onder het patiëntenpanel zijn uitgevoerd:

  • Resultaat onderzoek Informatie rondom het maken van een afspraak . Klik hier. 

Het patiëntenpanel is een initiatief van onze cliëntenraad. De cliëntenraad [deeplink] is de stem van onze patiënten. Zij spelen een grote rol in het meedenken over en adviseren van de raad van bestuur en het bestuur van het medisch specialistisch bedrijf over alle onderwerpen die te maken hebben met onze patiënten. Allemaal met als doel met elkaar de zorg te verbeteren. Wilt u meer weten over de clientenraad? U vindt hier alle informatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het patiëntenpanel? Neem dan contact op met clientenraad@spijkenissemc.nl.